Personal shopper

Steek jezelf in een nieuw jasje

Iedereen kent het wel. Je bent enthousiast gaan shoppen en je hebt laten ompraten door een verkoopster dat die rode fluwelen broek écht bij je past. Bij thuiskomst ben je hier toch niet meer zo zeker van. Kan die broek wel? En kun je dat bijpassende jasje wel dragen naar werk?

Je eigen kledingstyliste bij Broads Boetiek

broads_joanne.jpg

Personal shopper Joanne helpt je bij elk kledingprobleem. Ze vindt het belangrijk dat je tevreden naar huis gaat met een outfit waar je jezelf in bent. Daarom luistert ze naar je wensen en bekijkt de kleding die je al hebt. Ze houdt rekening met de vorm van je lichaam en de look die je wilt uitstralen. Dan gaat ze voor je aan de slag. Of je nu een mooie basisjeans zoekt of een compleet nieuw zakelijke outfit met bijpassende schoenen, tas en accessoires: Joanne vindt precies dat kledingstuk dat bij je past.

“Joanne Tseng is sinds 1999 ben bedrijfsleidster van Broads. Ze heeft een creatieve opleiding op het gebied van mode gedaan, dus de interesse voor kleding en styling zit er al van jongs af aan in.

De kernpunten van onze collectie zijn: trendy, vrouwelijk en zakelijk. Bij de inkoop zijn dat dan ook absolute aandachtspunten. Daarnaast zorgen we voor een brede mix in de collectie. Van betaalbaar tot meer exclusief voor zowel de jonge als de volwassen zakenvrouw. Een aanbod met voor ieder wat wils.”

Chaos in je garderobe?

Maak een privéafspraak met onze styliste en neem je kledingstukken van thuis mee. Joanne adviseert je en combineert jouw kledingstukken met de hippe seizoenscollectie uit de winkel.

Reserveer een privéafspraak op gereserveerde zondagen tijdens onze openingstijden

Contact en locatie

Personal shopper bij jou thuis

Als je liever een personal shopper op locatie wilt, komt styliste Joanne bij je thuis je kleding bekijken. Ben je je garderobe helemaal zat, maar weet je niet wat je moet veranderen? Of kun je na je zwangerschap niet meer met je kleding uit de voeten? Joanne geeft je tips en advies aan huis.

wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Klik hier
Website laten maken door Modual.