Salon

Een mooie huid begint bij schoonheidssalon Broads in Diemen

Een mooie, gladde en verzorgde huid zonder oneffenheden. Elke vrouw droomt ervan, maar de werkelijkheid is vaak anders: acne, hyperpigmentatie, een vette huid of rimpels in als je in de spiegel kijkt. Schoonheidssalon Broads in Diemen heeft voor elk huidprobleem een aanpak.

Bekijk onze prijslijst

broads_salon.jpg

Als je gaat voor een perfect resultaat, adviseren we om je huid te laten reinigen en behandelen in onze salon. Bij elke behandeling passen we onze werkwijze en producten aan op jouw huidtype en het probleem dat je aangepakt wilt hebben. Je gaat natuurlijk voor 100% resultaat. Daarom adviseren we je om thuis met de juiste producten verder aan de slag te gaan. De producten van Nimue zijn betaalbaar en bieden gegarandeerd een verbetering.

Op elke leeftijd heb je weer andere huidproblemen. Wij bieden behandelingen aan die zich specifiek richten op jouw probleem. Zo hebben we speciaal voor jongeren een behandeling die de onrustige huid verzorgt. Of neem de basisbehandeling, waar we je gezicht reinigen, verzorgen, onzuiverheden verwijderen en epileren. Kijk voor deze en meer behandelingen op de prijslijst en maak een afspraak.

Contact en locatie

Elke huidbehandeling begint bij Nimue skin technology

Met de producten van Nimue ervaar je direct resultaat. Elk huidprobleem kan worden aangepakt, omdat zowel de symptomen als de oorzaak worden behandeld. De behandelingen en producten van Nimue brengen de huid weer in balans en verfijnen zichtbaar de textuur van de huid.

nimue_01.jpg

salon_broads_puurr.jpg

wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Klik hier
Website laten maken door Modual.